BIZZEY

Met zijn monsterhits zoals ‘Traag’ ft. Jozo & Kraantje Pappie (prod.Ramiks & Bizzey), Hij Is Van Mij’ met Kris Kross Amsterdam x Maan & Tabitha, ‘Video Vixen’met Bilal Wahib (prod. Moker B), ‘Becky’ met Yung Felix ft. Josylvio & Tellem en ‘DRUP’ ft. Kraantje Pappie & Jonna Fraser & Ramiks is Bizzey de onbetwiste baas van de clubs. In 2006 debuteerde Bizzey als MC van o.a. Hardwell, Don Diablo, Diplo en Afrojack. Als lid van Yellow Claw brak hij internationaal door en tourde hij de wereld rond. In 2016 besloot Bizzey weer solo te gaan en scoort sindsdien hit na hit.

Zijn eerste live concert ‘What Would Jesus Do?’  in 2019 @ AFAS LIVE Amsterdam was binnen minuten stijf uitverkocht.

Bizzey’s opzwepende beats en sexy teksten laat overal waar hij komt de temperaturen tot grote hoogte stijgen en laat geen bakka ongeschud.

Op dit moment (zomer 2023) doet Bizzey samen met Kraantje Pappie en Rolf Sanchez een gooi naar de zomerhit van 2023 met hun single “Zin in de Zomer Man”. Dit lijkt aardig te lukken want inmiddels zingt heel Nederland het aanstekelijke ‘lay-back nummer’ mee en vinden we het nummer in de bovenste regionen van de TOP40.

Mogelijk gemaakt door:

© 2024 - Klompenfeest Twello - Bekijk onze huisregels »