Excelsior en Blech Bizarr (Plein Duistervoordseweg)

Een leuke muzikale programmering op zondagmiddag 9 september.

Onze eigen Twellose muziekvereniging Excelsior (o.l.v. haar nieuwe dirigent Thijs Musch) gaat u een fantastische middag bezorgen met Blech Bizarr. Het wordt een hele leuke, bijzondere maar ook plezierige middag die in het teken staat van muzikale verrassingen gerelateerd aan eten en drinken. Onze Twellose Maestro 2018 Piet Oosting zal nog eenmaal zijn opwachting maken en zal bezielende leiding geven aan de uitvoering Une Belle Histoire.

Programmering:Excelsior

13.00 – 14.00 uur Blech Bizarr

14.00 – 15.00 uur Excelsior Twello

15.00 – 16.00 uur Blech Bizarr

 

Een vrolijke noot brengt toneelvereniging Actief uit Twello, zij zullen voor/tijdens/na de optredens van Blech Bizarr en Excelsior Twello een komische nooit brengen. Laat u o.a. verrassen door prachtige zang, stoere uitsmijters en Peter und Heidi aus Oostenrijk.

 

Blech Bizarr

Blech Bizarr zijn 8 “bizarre” muzikanten en een tubaspeler, “Iemand moet het vuile werk doen”. De band speelt de sterren uit de hemel op hun eigen manier. Haar uitvoeringen zijn met name geschikt voor slechthorenden, maar dan zonder hoogtevrees wel te verstaan. Met gevaar voor eigen leven en ledematen – maar natuurlijk alleen voor de band zelf – wordt muziek gemaakt en de handgemaakte arrangementen van meestal traditionele polka’s en marsen, een uitvoering van Blech Bizarr is net zoiets als Boheemse knödel met Hollandaise saus.