TukkerFM…Donders Mooi!

Tukker FM is een razend populaire en snel groeiende radiozender met een zeer gevarieerde muziekmix. Het muziekaanbod is een afwisseling van schlagers, polka’s en old skool piratenmuziek, met hits uit de jaren 60, 70 en 80. Op vele bouwplaatsen in het hele land schalt de gezellige meezing-muziek van TukkerFM door de radio. TukkerFM heeft een zeer grote fanbase die zich 1x per jaar met tienduizend mensen verzamelen op de ‘Donders Dikke Tentparty’ in Borger. Afgelopen editie (maart 2024) zamelden de bezoekers van Donders Dikke Tent Party maarliefst 50.000 euro in voor de stichting ALS. Dat laat zien dat de luisteraars van TukkerFM het hart op de goede plek hebben. 

Bij het Klompenfeest in Twello zullen de knotsgekke DJ’s van TukkerFM er alles aan doen om de sfeer van de Donders Dikke Tent Party te evenaren…. De bezoekers van het Klompenfeest kennende, gaat dat gemakkelijk lukken. 

Train je stembanden alvast warm zodat je alle Nederlandse ‘foute hits’ lekker hard kunt meezingen. Wij zullen zorgen voor voldoende drankjes om je keel mee te smeren !      

Mogelijk gemaakt door:

© 2024 - Klompenfeest Twello - Bekijk onze huisregels »