The Break Free Queen Tribute Show

Deze fantastische band brengt opnieuw het Klompenfeest een bezoek op Klompendonderdagavond. Dat wil je niet missen op donderdag 5 september, op het Plein Duistervoordseweg: 20.30 – 23.15 uur.
Kaarten a 5 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij: Voorster Nieuws, Boekhandel Oonk, Buitink en Blokker. ’s Avonds aan de kassa is ook mogelijk maar dan geldt: vol=vol.

Het doel van ‘Break Free’ is om een concert van de legendarische Queen zo goed mogelijk na te bootsen en zo een ​​ontroerende ervaring te bieden. Beeld en geluid zijn in detail bestudeerd om dit resultaat te krijgen. De muzikanten van ‘Break Free’ zijn allemaal hoog-gekwalificeerd en professionals met jarenlange ervaring in de wereld van populaire Tributes en Live Shows in Italië en de rest van de wereld. Dankzij deze ervaring in de muziekscene wordt de show van Break Free’s Queen Tribute enthousiast ontvangen in heel Europa. Met de show “Break Free and Strings” waren theaters in recordtijd uitverkocht. In deze show wordt de muziek van Queen voor de eerste keer gecombineerd met de geluiden van een klassieke formatie. De arrangementen zijn geschreven door musici die zijn afgestudeerd aan het Vicenza Conservatorium, waardoor een perfecte unie ontstaat die, verrijkt met spectaculaire lichtshows en speciale effecten, het publiek verbaast.

Mogelijk gemaakt door:

© 2021 - Klompenfeest Twello - Bekijk onze huisregels »