Koffieconcert op Klompenfeest

Zondagmorgen 3 september vindt na de kerkdienst weer het traditionele koffieconcert plaats op het Plein Duistervoordseweg. Dit concert begint rond 11.45 uur. De optredende groepen zijn: Shantykoor Op Koers uit Gorssel en het koor Galou uit Gulpen.

 

Op Koers treedt op vanaf ca. 11.45 uur tot ca. 12.30 uur
Galou treedt op vanaf ca. 12.40 uur tot 13.30 uur

 

Een bijzonder Shantykoor
‘Op Koers’ zingt met veel plezier liedjes over de zee, het ruige leven op de schepen, woeste stormen, schepen die in de golven ten onder gaan, afscheid nemen, heimwee naar huis en vrouw, naar de zee, over drank, het vermaak in de havens. Zij vullen dit aan met andere liedjes die passen in de klankkleur en sfeer van het koor. Het repertoire van dit koor spreekt daardoor een breed en gevarieerd publiek aan. Laat u verrassen.

 

Een bijzonder Jongerenkoor

Jongerenkoor Galou uit Gulpen (Limburg) is een jongerenkoor met een geheel eigen sound, Galou wil zich graag onderscheiden in de wereld van de jongerenkoren. Een belangrijk onderdeel hiervan is de keuze van muziek. Gemikt wordt daarbij op een unieke sound, dingen doen die andere koren niet doen, iets eigens hebben. Hoewel er muziek gemaakt wordt voor alle leeftijdsgroepen zijn dit veelal nummers uit de huidige muziekindustrie.