Multicultureel met D’Choice | Bull’s Jam | DJ Eliwatti

The Best Saté of Town van de Stichting Vrienden van de Molukse kerk Bethel verkrijgbaar op de zaterdagmiddag tijdens het multicultureel festival op Klompenfeest 2023. Goede sfeer, gezellige mensen, een mooi doel en een leuke muzikale omlijsting.

Het programma voor de zaterdagmiddag:
12.30 – 15.00 uur D’Choice
15.00 – 15.30 uur DJ Eliwatti
15.30 – 18.00 uur Bull’s Jam
18.00 – 19.00 uur DJ Eliwatti

D’Choice
Opgericht in 2022 door zanger Don Furstner uit Deventer in samenwerking met gitarist Bert Jejanan uit Apeldoorn. Don Furstner heeft als zanger gezongen bij verschillende gerenommeerde bandjes. Hij heeft toch naar wat wikken en wegen besloten om een eigen coverband te formeren die zich richt op de Pasar Malam, kumpulans, Indische avonden, markten en besloten party’s. Don Furstner en Bert Jejanan zochten muzikanten uit de regio Deventer en Apeldoorn en Hengelo. Naar wat wisselingen hebben zij toch de juiste muzikanten bij elkaar gekregen die allemaal voor hun plezier en gezelligheid willen spelen. Muzikanten die allemaal een schat aan ervaring hebben en hun sporen verdiend hebben in de muziekwereld. D’Choice is een Coverband die allround is en muziekstijlen speelt zoals Country, Rock & Roll, Evergreens, Soul, Reggae en natuurlijk niet te vergeten de Lagu lagu (Indonesische muziek). D’Choice staat garant voor goed en gezellige muziek voor eenieder wat wils. D’Choice richt zich ook voor de oudere Indische en Molukse generatie. D’Choice bestaat uit de volgende muzikanten: V.l.n.r.. Ton Eijkelkamp  (Toetsenist), Adrie Kers (Bassist), Bert Jejanan (Solo gitarist/Hawaii gitarist), Johan Eerden (Drummer), Don Furstner (Zanger). Info en boekingen: Don  06 209 178 09 Cissy 06 190 812 98

Het middagoptreden wordt mede verzorgd door Bull’s Jam. Dit is een band bestaande uit Molukse top-muzikanten en zangeressen, die hun sporen hebben verdiend in de Nederlandse muziekscene.
Speciaal voor het Klompenfeest in Twello zijn zij bijeengekomen. De muzikanten komen uit verschillende muziek- en windstreken en spelen vaak met elkaar samen in verschillende samenstellingen en hebben 1 ding gemeen, dat is hun passie voor de muziek en zij willen er van elke optreden een gezellige feestje van maken. Als verrassing zal met de band tijdens het optreden een in de Nederlandse muziekscene bekende Molukse gitarist meespelen. Voor de zangeressen Naomi en Anna (beiden geboren in Teuge en oud-Twellonaren) is het optreden op het Klompenfeest dan ook een mooie thuiswedstrijd.
Het repertoire:
Muziek uit de jaren 70, 80, Soul, R & B, Salsa, Nederlandstalig en Moluks lagu-lagu.
Bull’s Jam bestaat uit:
Naomi (zang), Anna (zang), Maurice (gitaar, zang),Henry (basgitaar), Romano (drums) en gastspeler Steve (keyboards)

De talentvolle DJ Eliwatti  uit Twello timmert hard aan de weg. Overal waar hij draait, stijgt de temperatuur en gaan de voetjes massaal van de vloer. DJ Eliwatti is vaak te vinden in het nachtleven van Deventer. Zo draait hij wekelijks in Café Bar De Alm, heeft hij verschillende optredens gehad bij Café De Bisschop en heeft hij al meerdere malen plaatsgenomen achter de draaitafel van Het Burgerweeshuis. Ook het zonnige Albufeira heeft al kennisgemaakt met de klanken van DJ Eliwatti, toen hij in de zomer van 2022 zonder enige gêne plaatsnam achter de knoppen en de feestende jongeren een nóg hetere avond bezorgde. Op zaterdag 15 juli 2023 staat DJ Eliwatti tegenover zo’n 12.000 feestbeesten tijdens het Deventer Stadsfestival. Tussen namen als La Fuente, Boef, Chef’Special, Bizzey en Jett Rebel, vind je dus ook die van de talentvolle DJ Eliwatti.

Mogelijk gemaakt door:

© 2024 - Klompenfeest Twello - Bekijk onze huisregels »