Multicultureel met Popkoor Prestige en de band Familiair

Ook dit jaar wordt er weer gezorgd voor de Best Saté of Town met muzikale omlijsting in een gezellige sfeer.

Het programma voor de zaterdagmiddag:
12.30 – 14.30 uur Optreden Groot Popkoor Prestige Deventer
15.30 – 17.30 uur Band Familiair (zie hun facebookpagina)

Popkoor Prestige Deventer is een spetterend popkoor, met een repertoire dat bestaat uit de nieuwste pop, rock en soul hits. Denk aan artiesten als Justin Timberlake, Ed Sheeran, Shawn Mendes en Kensington. Onze leden variëren in de leeftijd van 12 tot 65+.
In totaal hebben we zo’n 100 zangeres en zangeressen bij ons koor. Tijdens optredens worden we altijd begeleidt door een toffe professionele live band. Prestige Deventer bestaat sinds oktober 2017, en vanaf de start hebben we hard gewerkt om een heleboel liedjes in te studeren én een aantal choreografieën te oefenen.

De band FAMILIAIR bestaat uit 8 leden en is nog vrij nieuw in deze formatie. Alle Bandleden hebben breeduit hun sporen verdiend in de muziekwereld. Zij hebben met diverse Bands op kleine en grote podia gestaan in zowel binnen- als buitenland en hebben gewerkt met o.a. Massada. Wat FAMILIAIR uniek maakt, is dat de band louter bestaat uit familieleden. Zij horen na elk optreden telkens weer dezelfde reacties uit het publiek terug; zij zijn verfrissend, stralen veel enthousiasme uit, een zeer goed alternatief voor de meer gevestigde bands. Alles klopt, de zang is sterk, de groovy band en het enthousiaste contact met het publiek is wat FAMILIAIR onderscheid van andere bands, aldus de reacties. FAMILIAIR is divers van repertoire: van lagu2, disco/soul en R&B, Nederlandstalig en jaren 80/90 tot de hedendaagse hits zoals die van Bruno Mars. Garantie voor een topfeest!

Even voorstellen:
Vocalen: Carlo Atapary, Sascha Atapary, Bianca Atapary
Basgitaar: Maurice Tahapary
Gitaar: Emile Tahapary
Keyboards: Yance Angwarmasse
Drummer: Chris Soukotta
Percussion: Norman Hutuely

Mogelijk gemaakt door:

© 2021 - Klompenfeest Twello - Bekijk onze huisregels »