RadioNL…..Altijd Aan!

RadioNL ….Altijd Aan!

RADIONL is een zeer populair Nederlands radiostation dat dit jaar 20 jaar bestaat. Het station draait 24 uur per dag Nederlandstalige muziek. In 2008 kreeg RadioNL de vakprijs voor het Nederlandstalige lied in de categorie ‘Beste radioprogramma’.In 2009 won het programma Morgenstond de prestitieuze Gouden RadioRing, de publieksprijs voor het beste radioprogramma van Nederland. In 2011 werd de Carnavals Top 30 Allertijden uitgezonden, gepresenteerd door De Deurzakkers en De Sjonnies. Vanaf 2015 zendt RadioNL rechtstreeks uit vanuit een café ergens in Nederland.

Vanaf 2021 hanteert RadioNL de slogan ‘Altijd AAN’. Voor vele luisteraars is deze slogan op het lijf geschreven. De radiozender staat elke dag vast op RadioNL. In 2010 en 2011 was RadioNL met de zomertour te gast bij het Klompenfeest in Twello waarbij een keur aan Nederlandse artiesten optrad en er een live-radioprogramma werd gemaakt. Vanuit de hele regio kwamen vele duizenden bezoekers naar het Klompenfeest om dit spektakel mee te maken en van dichtbij de bekende Nederlandse artiesten te kunnen zien (en mee op de foto te gaan…)   

Dit jaar komt RadioNL terug naar het Klompenfeest met de RadioNL-Roadshow op zaterdagmiddag 7 september. De show is een afwisseling van de beste Nederlandstalige hits en optredens van meerdere Nederlandstalige artiesten. 

Kortom; het ultieme recept voor een oergezellige Hollandse meezing-middag met familie, vrienden, buren, collega’s. Wat wil een mens nog meer….  

Mogelijk gemaakt door:

© 2024 - Klompenfeest Twello - Bekijk onze huisregels »