SNP Jongerenconcert

 Op donderdagavond 5 september is weer het inmiddels wel-bekende Jongerenconcert. Het concert heeft als doelstelling jonge aankomende muzikale talenten een podium te bieden en natuurlijk ook om mooie optredens ten gehore te brengen. Ook dit jaar is er weer een keur aan jong talent dat van zich laat horen. Zet al vast in uw agenda: donderdag 5 september Jon-gerenconcert. Aanvang 18.45 uur in de Dorpskerk te Twello. Kaarten à € 5,- kunt u t.z.t. kopen in de voorver-koop of aan de kerk. Wat kunt u verwachten?

Gemma Scherpenzeel en Djuwa Mroivili

Gemma is fluitiste die vanuit haar start als muzikant bij de muziekvereniging is doorgegroeid naar de op-leiding aan het conservatorium waar ze nu 3e jaars is in de bachelor opleiding klassieke muziek. Tijdens het Jongerenconcert treedt ze op met pianobegeleiding van Djuwa Mroivili met wie ze samen een duo vormt. Op dit moment houdt Djuwa zich voornamelijk bezig met het uitvoeren van kamermuziek in diverse ensembles.

Emma van der Scheer en Lilian Phan

Emma wist van jongs af aan dat ze zingen erg fijn vond om te doen. Al vrij snel ging ze richting klassieke muziek en kreeg ze les van Bernadette Boone. Inmiddels stu-deert ze klassieke zang op het Conservatorium Maas-tricht bij Yvonne Schiffelers. Ze is nu in haar 3e jaar van de bachelor bezig.Emma wordt tijdens het Jongerenconcert begeleid door Lilian Phan die ook studeert aan het Conservatorium Maastricht bij Jeroen Riemsdijk waar ze aan het 3e jaar van de bachelor is begonnen en piano en viool studeert.

Eline Harleman

Eline heeft vorig jaar ook opgetreden op het Jongerenconcert en heeft daar veel indruk gemaakt met een door haar zelf gecomponeerd lied over de Watersnood-ramp. Reden dat we Eline dit jaar graag weer willen horen. Ze begeleidt zich zelf op gitaar of piano. Ze zal dit jaar weer een aantal bekende liederen ten gehore brengen, maar ook door haar zelf gecomponeerd repertoire.

Mogelijk gemaakt door:

© 2019 - Klompenfeest Twello - Bekijk onze huisregels »